Od sutra u prodaji!

Serijal specijaliziranih D

Najvažniji savjeti koji će vam ikada trebati za uspješno uređenje i opremanje glavnih prostorija u domu

Urediti dom tako da se uspješno spoje funkcionalnost i estetika nije nimalo lak zadatak. Bez obzira koliko imali razvijen osjećaj za lijepo, postoje interijerska pravila koje valja poštovati ako u konačnici želite postići praktičnost, udobnost i prostranost u životnom prostoru.

Kako ne bi imali dileme ili pogriješili u toj akciji, ekipa vašeg omiljenog časopisa D&D – Dom i Dizajn, pripremila je eskluzivno za vas četiri specijalizirane knjižice koje su svojevrsni šalabahter o najvažnijim savjetima koji će vam ikada trebati za uspješno uređenje i opremanje glavnih prostorija u domu – dnevnog boravka, kupaonice, spavaće sobe i dječje sobe. Kuhinju smo detaljno odradili u seriju od četiri knjižice koje smo izdali prošle godine, pa smo se ovaj put orijentirali na ostale prostorije.

Dnevni boravak, znaju svi, središnji je prostor doma i vrlo vjerojatno prostorija u kojoj ćete provoditi dosta vremena. Bilo da lijeno ležite na sofi, odmarate i gledate neki film ili se družite s prijateljima koji su vam došli u posjet. Upravo zbog toga, D&D se u prvoj knjižici koja izlazi sutra, 24. veljače , odlučio pozabaviti svim tajnama uređenja središnjoj dijela stana ili kuće. Od vodećih domaćih stručnjaka saznajte koje boje i materijale birati te kako pametno kupiti sofu bez da već za mjesec dana požalite zbog te kupnje. Posjetili smo i vlasnike najljepših dnevnih boravaka u Hrvatskoj i iz prve ruke saznali kojim su se trikovima koristili prilikom uređenja (otkrivamo vam ih baš sve!), a tu je i veliki shopping izlog. Obišli smo domaće trgovine i odabrali najbolje stvari koje jednostavno morate imati u svojem dnevnom boravku.

U drugoj knjižici, koja izlazi 25.veljače (utorak) pričamo o kupaonici, najintimnijoj prostoriji u domu. Vjerujte nam, ako negdje vrijedi poštovati interijerska pravila, onda je to ovdje. Najpoznatiji arhitekti i dizajneri upozoravaju da samo jedan krivi potez može odrediti cijeli finalni izgled kupaonice. Zato dobro proučite savjete koje vam donosimo, a kako ne bi sve ostalo samo na teoriji, donosimo i priče vlasnika senzacionalnih kupaonica koji odgovaraju na sva pitanja o tome kako su uređivali, gdje su kupovali pločice, gdje miješalice i umivaonike, a gdje kupaonski namještaj. I u ovoj knjižici, naravno, čeka vas sjajan shopping vodič za sve što vam treba u kupaonici.

Treća knjižica (na kioscima 26.veljače, srijeda) bavi se spavaćim sobama. Prilikom uređenja ovog antistresnog dijela stana, najvažnije je svoju pozornost usmjeriti na pravilan odabir kreveta i madraca. No, i druge stvari su bitne. Saznajte koje čitajući naše savjete. I ovdje smo okupili vlasnike najljepših spavaćih soba u Hrvatskoj koji vam otkrivaju što su oni radili da njihova spavaća soba postane kućna zona mira i opuštanja. Na kraju saznajte koji su to komadi namještaja i sitnice koje vrijedi kupiti kako bi spavaća soba bila lijepa i udobna.

Četvrta knjižica (27.veljače, četvrtak) pravi je šećer na kraju. Bavi se, naime, sobama za najmlađe koje su pravi izazov za uređenje jer moraju u sebi objedinjavati zabavni, radni i spavaći dio. Donosimo vam sve savjete koji će vam sigurno pomoći u toj misiji. Također, pročitajte i priče roditelja koji su uspjeli napraviti savršene dječje sobe, a saznajte i gdje u gradu kupiti naj stvari za svoje klince i klinceze.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 20:12