IZNENAĐENJE!

Renovirala je kuću, a kada je skidala tapete, pronašla je nešto što ju je dovelo do suza...

 TikTok/Screenshot/farnovations

Useljenje u novi dom uvijek je uzbudljivo, ali neke nekretnine mogu zahtijevati renoviranje, što je uvijek zahtjevan zadatak. Ako ste ikad skidali stare tapete, znat ćete koliko to može biti zamorno, međutim, jedna je vlasnica kuće dobila više nego što je očekivala kada je otkrila tajnu poruku koju su na zidovima napisali prijašnji vlasnici, prenosi Mirror.

Ona je na TikToku pod imenom @farnovations podijelila svoje otkriće i emotivnu poruku koja je i nju iznenadila, a objavila je i video. Otkrila je da sada kada je naišla na ovako nešto lijepo, ne pada joj napamet da prefarba taj zid, već će ova poruka ostati kao dekoracija i lijepo sjećanje u njezinom domu.

image
TikTok/Screenshot/farnovations

Dok je skidala tapete sa zida, naišla je na rukom ispisanu poruku na kojoj je pisalo - ‘‘Frankie, volim te, Pat.‘‘ Zatim je objasnila da je Frankie žena od koje je kupila kuću i da je sada u osamdesetima, ali njezin suprug Patrick, nažalost, preminuo je prije nekoliko godina.

-Mislim da je to predivno. Pričala mi je kako su u ovoj kući proveli 45 lijepih godina, izgradili život i podigli svoju djecu. Poslat ću joj fotografiju sobe kada sve uredim - rekla je i otkrila da će na zid s porukom staviti opet tapetu kako bi je sačuvala od zuba vremena.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 07:24