NOVO ZDANJE U METROPOLI

Ovaj hotel zaista je jedinstven. Svi koji stižu u razgledanje grada na kraju požele provesti čitav dan u sobi

 SIMON BROWN

Umijeće izrade, svijest o prirodi i jedinstveni životni stil prožet cvijećem naglasci su novog hotela BoTree, kategoriziranog s pet zvjezdica, koji je svoja vrata otvrio u londonskom Maryleboneu. Njegov dizajn nudi gostima jedinstvenu fuziju luksuza i šarma susjedstva. Concrete Amsterdam dizajnirao je interijer hotela, uključujući The BoTree Bar, predvorje i 199 soba i apartmana.

Osjećaj susjedstva održava se u predvorju zahvaljujući osobnom, individualnom pristupu prijavi. Ovdje se gosti mogu prijaviti u pratnji člana The BoTree dok udobno sjede na jednom od kauča. Prostor za sjedenje dizajniran je tako da se čini više stambenim nego hotelskim, s obiljem biljaka i udobnim mogućnostima koje pozivaju goste da se opuste. Cvjetni aranžmani i raskošne biljke postavljene su po cijelom predvorju.

image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN

Smješten na mjestu gdje se susreću Marylebone, Mayfair i Soho, BoTree donosi u jendom interijeru seosku atmosferu Marylebone Lanea, šik Mayfaira i originalnost Sohoa. Prepoznatljivi "Život na ulici" unosi se u hotel i bar, zahvaljujući promišljenom dizajnu koji vodi goste kroz putovanje koje proširuje "duh ulice" u srce hotela. Kako bi se ostvarila vizija "uvođenja staze u zgradu", BoTree je dizajniran naglašavajući umijeće izrade, svijest o prirodi i jedinstveni životni stil Marylebone prožet cvijećem.

Paleta boja predvorja uključuje tople zelene, konjak i crvene nijanse, koje nadopunjuju prirodne materijale i dodaju ugodan dodir prostoru. Zakretna instalacija izrađena je po narudžbi na ulazu u hotel kako bi pojačala transformativni karakter prostora. Ovaj inovativni zaslon i komad dobrodošlice prostire se cijelim zidom, privlačeći pažnju gostiju čim uđu.

image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN
image

SIMON BROWN
image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN

Prilagođavajući se različitom dobu dana ili godišnjem dobu, prostor stvara iznenađujuća i dinamična iskustva za goste svaki put kada ga posjete. Trokutasti elementi otkrivaju umjetnine s jedne strane, ogledalo s druge strane i otvorenu policu s treće strane na kojoj su izložena djela lokalnih umjetnika. Instalacija se može mijenjati sezonski ili dnevno, s jedinstveno razvijenim mehanizmom koji omogućuje konverzije.

Osvijetljeni strop pažnju privlači sa zlatnim oblicima i svjetlima koja se mijenjaju u boji kako bi odražavala doba dana. Tijekom dana tamo bar zrači toplim i primamljivim sjajem, dok se navečer pretvara u spektakl benzinskih i crvenih tonova, stvarajući mekšu, prigušeniju atmosferu.

image

SIMON BROWN
image

SIMON BROWN
image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN

Uređenje soba za goste nadahnuto je modernim životnim stilom, prožetim cvijećem koji definira Marylebone, a savjesno su dizajnirane da pruže udobnost, funkcionalnost i osjećaj luksuza. Dok se granice između posla i slobodnog vremena brišu, sobe za goste i apartmani The BoTree pružaju privremeni gradski boravak. Imajući na umu različite zahtjeve gostiju, BoTree ima 20 pristupačnih soba i 56 međusobno povezanih soba i apartmana.

Jedna od najunikatnijih značajki soba za goste je njihov inovativni raspored, koji izbjegava tradicionalne granice kako bi se stvorili otvoreni prilagodljivi prostori. Pri ulasku goste dočekuje brava za privatnost u stambenom stilu. Iza ovog predsoblja, dvostruka vrata otkrivaju raskošnu garderobu, koja služi kao prijelazni prostor između ulaza i spavaće sobe, omogućujući gostima da se doista osjećaju kao da ulaze u svoje vlastito privatno utočište.

image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN
image
SIMON BROWN

U ponudi za smještaj su i apartmani koji obuhvaćaju jedinstvenu temu, inspiriranu i cvijećem i modom. Svaka kategorija apartmana nazvana je po lokalnoj ulici i ima jedinstveni karakter, zadržavajući prepoznatljivu mješavinu sofisticiranosti i udobnosti hotela. Apartman nudi svestranost, s međusobno povezanim područjima koja se mogu ujediniti u jednu prostranu sobu u stilu potkrovlja ili diskretno odvojiti kliznim pločama.

Sobe i apartmani ovog šarmantnog hotela tako nisu samo mjesta za boravak; to su pomno odabrana iskustva koja slave pametno prostorno planiranje, luksuzni dizajn i živahni duh Marylebonea. Svaki prostor poziva goste da se prepuste umijeću kvalitetnog življenja, gdje je svaki detalj promišljen i osiguran najveći mogući komfor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 09:00