Ne propustite!

Novi broj D&D-a JOŠ DANAS (ponedjeljak, 22. ožujka) potražite na kioscima: Vrijeme je za guštanje

 Berislava Picek/CROPIX
Naslovnicu krasi editorijal posvećen skorom blagdanu, a donosimo i priču o očevima koji su sami izradili sobe za svoju djecu

Jeste li znali da se 19.03., na blagdan Sv. Josipa, u Hrvatskoj i još nekim europskim zemljama obilježavao Dan očeva?

Iako je najvažnija veza u djetetovu životu, nedvojbeno, ona s majkom, ne smije se zanemarivati ni uloga oca. Kako bismo i mi na neki način proslavili taj dan i pokazali svu važnost i prednost njihove uključenosti u obiteljsku dinamiku, pronašli smo četiri oca, superjunaka u očima svoje djece, koji su svojim klincima sami izradili dječje sobe.

image
Berislava Picek/CROPIX

U novom broju vašeg omiljenog magazina Dom&Dizajn, koji izlazi u nedjelju 21. ožujka, pogledajte kako su vrijedni Dražen Kolak, Luka Dujmović, Martin Gligić i Hrvoje Zidar svojim klincima napravili oaze za igranje i spavanje iz snova. Neki od njih imaju iskustva s alatom, a neki su potpuni amateri, ali su svi bili vođeni najboljom motivacijom. Inspirirajte se i doznajte kako su tekli radovi od ideje do realizacije, na koje su prepreke nailazili te koji je dio sobe klincima sada najdraži, ali i koje savjete imaju za one koji bi se tek mogli upustiti u sličan pothvat.

image
Naslovnicu krasi editorijal posvećen Uskrsu
Berislava Picek/CROPIX

Uskoro nam se bliži Uskrs koji će i ove godine - baš poput lanjskoga - opet biti drugačiji od svih prijašnjih. Unatoč svim izazovima pandemije i razornih potresa koji su posve promijenili naš svakodnevni život, vjerujemo da ima razloga za radost, dekoriranje i obiteljsko guštanje. Naša stilistica Danijela Kovačević pronašla je predivno keramičko posuđe većinom hrvatskih dizajnera, ali i brojne prigodne ukrase u domaćim trgovinama poput ukrasnih jaja, zečeva i cvijeća, koje smo snimali u našem studiju, a jedna od fotografija kolegice Berislave Picek krasi i našu naslovnicu. Vjerujemo da će upravo neki od ovih uporabno-dekorativnih predmeta unijeti malo pozitivne energije u vaše domove, baš kao što su i nama podigli raspoloženje dok smo pripremale ovaj editorijal.

image
Berislava Picek/CROPIX

Donosimo još prigodnih blagdanskih tema, od dekoriranog stana površine 50-ak kvadrata u Puli, u kojem prevladava topli minimalizam, do "uradi sam" tutorijala za izradu uskrsnog vijenca.

Za kraj najavljujemo pravu interijersku poslasticu: predivnu kuću umjetničke obitelji u naselju Žažine u Sisačko-moslavačkoj županiji, kao i kamenu kuću s atraktivnom staklenom frontom, koja je osmišljena na mjestu nekadašnje ruševne štale, pokraj Grožnjana u Istri.

Ekskluzivno vas vodimo i u Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, raskošan resort koji se otvara krajem travnja, a za koji se već govori da će ubrzo postati turistička destinacija broj 1 u Primorsko-goranskoj županiji.

image
Neja Markičević/CROPIX

Naravno, tu su i ostale naše rubrike poput shopping-patrole, omiljenog kutka, "Made in Croatia"...

Ne propustite D&D još danas na kioscima. Sve dojmove, pohvale, kritike i prijedloge šaljite nam na d&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 11:45