SIMBOL LJUBAVI

Zaljubili smo se u novu kolekciju pladnjeva s motivom koi šarana

 Gangzaï

Ribe koi, obojene varijante običnog šarana koji se drže u dekorativne svrhe u jezercima ili vodenim vrtovima u Japanu, glavni su motiv nove kolekcije Koïkoï maštovitih pladnjeva pariškog brenda Gangzaï.

image
Gangzaï
image
Gangzaï

„Koi šarana uranjamo u neobična i slikovita okruženja, vodimo ga preko oceana i prekrasnih ribnjaka, kako bi na kraju stigao na odredište u vašim domovima. Volimo ga zbog njegove ljepote, legende i vedrine. Vječna amajlija za sreću, također je simbol dugovječnosti i ljubavi. Volimo ga i zato što sliči na nas. Poput koi šarana, plovimo protiv struje i putujemo na velike udaljenosti diljem svijeta” - poručili su dizajneri Gangzaïja.

image
Gangzaï
image
Gangzaï

Ovaj pariški brend poznat je po otkačenom dizajnu koji će svakome razvući usne u osmijeh. Njihovi proizvodi, bilo da je riječ o tanjurima, pladnjevima, podmetačima za čaše ili utezima za papir, često su neočekivane su kombinacije nadrealističnih slika i starinskih crteža iz 19. stoljeća. Tanjuri i pladnjevi izrađeni su od metala, laminirane breze i porculana te protkani humorom i poetikom nekih davnih vremena. Znatiželju potiče i činjenica da dizajneri ovog osebujnog brenda nastalog prije sedam godina ne istupaju u javnosti imenima, ali poručuju da je Gangzaï plod „prijateljstva, strasti, ljubavi prema grafikama i uvrnutom humoru”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 21:29