kad imaš kvalitetno posuđe

Vlasnik kuće spasio se od pljačkaša jureći ga ovim predmetom!

Jedan se pljačkaš nedavno loše proveo u Chicagu. Ono što je vjerojatno, po njegovu mišljenju, trebala biti jednostavna provala i siguran bijeg, epilog je dobilo u nesvakidašnjem natjerivanju s tavom i, na koncu, hapšenjem nasred ulice.

Vlasnik kuće u Chicagu Jason Williams nekoliko minuta prije no što će stići, dobio je obavijest alarma da mu je netko ušao u dom. - Kad sam ušao u kuću, pogledao sam oko sebe ima li išta što bi moglo poslužiti kao oružje. I tu je bila tava za pečenje - ispričao je Jason za Abc7Chicago.

Kamere su potom snimile njegovu nesvakidašnju potjeru za lopovom koji je pokušao pobjeći kroz ulazna vrata, no Jason je jurio za njim s tavom za pečenje, nekoliko ga puta dobro dohvatio i, na kraju, dočekao policiju ispred ograde koja je pljačkaša potom svladala na ulici.

Snimku svoje kućne kamere Jason je podijelion na mreži X i odmah je postala viralna. S tamošnjim se medijima našalio da mu žena nije presretna zbog uništene tave, ali je sretna što njemu nije bilo ništa. Nije poznato je li pljačkaš, čije su ozljede od tave pregledali i liječnici, uspio išta iznijeti iz kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 12:59