POVRATAK OTPISANIH

Sjećate li se bakinih pločica iz 70-tih? Opet su u modi

 Porcelain Superstore

Slične pločice već ste negdje vidjeli, ali se ne možete sjetiti gdje? Vjerojatno zato jer je to bilo jako davno. Moguće je da je nešto slično imala vaša baka ili ste, ako ste ih, ako ste rođeni sedamdesetih, imali kod kuće. Naravno, dizajn je nešto moderniji, pročišćeniji, ali uzorak sunca je isti. Govorimo o novoj kolekciji pločica Tropez popularnog brenda Porcelain Superstore inspiriranog francuskom rivijerom i i čuvenim ljetovalištem Saint-Tropez. Ovaj popularni grad na Azurnoj obali poznat je po svojoj glamuroznoj atmosferi, prekrasnim plažama, luksuznim jahtama i puno sunčanih dana, a pločice iz kolekcije Tropez dostupne su u dvije boje - svježoj, prozračnoj Mint i toplo smeđoj Cotto.

image
Porcelain Superstore
image
Porcelain Superstore

Izrađene su od visokokvalitetne porculanske keramike, što ih čini izdržljivima i otpornima na habanje. Osim toga, jednostavne su za održavanje, što ih čini idealnim izborom za kupaonice, kuhinje i druge prostorije u domu. Tropez kolekcija pločica nudi širok spektar veličina, oblika i završnih obrada. Bez obzira tražite li pločice za podove, zidove ili obloge, u ovoj kolekciji sigurno ćete pronaći nešto što vam odgovara.

image
Porcelain Superstore
image
Porcelain Superstore

- Kolekcija Tropez donosi djelić ljeta i unijet će toplinu i u najminimalističkije interijere. Bez obzira na to stavile li ih na zid kuhinje ili njima obložite cijelu tuš kabinu, Tropez će odisati šarmom i karakterom - uvjeren je je Abbas Youssefi, direktor Porcelain Superstorea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 13:40