Objekt žudnje

POPPY CAT Kartonske kućice za mačke inspirirane znamenitostima

Povedite mačka na put oko svijeta uz pomoć kartonskih znamenitosti

Je li baš vaš mačak najrazmaženiji na svijetu? A bi li volio živjeti u Bijeloj kući ili pak u ruskoj katedrali Sv. Vasilija?

Nizozemski dizajnerski ured Poppy Cat inspirirao se mačjom ljubavi prema kutijama i dizajnirao kućice za mačke koje će biti zanimljive i vašem ljubimcu, ali i vama. Kartonske mačje kućice za igru i odmaranje dolaze u sedam verzija, odnosno kartonskih replika svjetskih znamenitosti. Tako se vaša maca može izležavati u Taj Mahalu, presti na Eiffelovu tornju ili istraživati Veliku sfingu iz Gize.

Poppy Cat kartonske znamenitosti jednostavno se slažu - da biste izgradili drevni hram Maja potrebno vam je manje od pet minuta.

I nemojte misliti da bi vaš ljubimac bio sretniji u baršunastom jastuku. Koliko puta je vaša maca zapravo spavala na mjestu koje ste vi predvidjeli? Mace su nezahvalne, ali ipak volimo njihove njuškice, a kad proviri kroz prozor nakon noći provedene u predsjedničkoj rezidenciji, izmamit će vam osmijeh na lice i uvući vam se u srce još malo više. Iako će, najvjerojatnije, do kraja dana razrušiti rezidenciju u kojoj je prenoćila.

Više na poopycat.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 21:05