BIZARNO

Ova žena ima najveći walk in ormar na svijetu, ali u njemu nema ni jedan komad odjeće

 /SHUTTERSTOCK
Korisnica TikToka obrazložila je kako nije jedna od mnogih zaljubljenica u skupe komade odjeće

Mnoge žene sanjaju o tome da imaju posebnu prostoriju koju bi preuredile u svoj ormar kako bi u njemu odlagale odjeću, cipele i torbu. Kate Rumson nije jedna od njih. Ona ne voli dizajnerske torbe i cipele i nije "luda" za ormarima, ali, vjerovali ili ne, obožava posteljinu. Naime, Kate je sanjala o tome da ima ormar u kojem će moći da složiti sve jastuke, prekrivače i ostale dijelove posteljine kojih ima u izobilju.

Kate na TikToku prati oko 40.000 ljudi, a ona se predstavlja kao dizajnerica i savjetnica za luksuzne nekretnine. Korisnica TikToka obrazložila je kako nije jedna od mnogih zaljubljenica u skupe komade odjeće, ali zato joj je prostor za odlaganje posteljine bio oduvijek više nego potreban. Prema njenim riječima, kada živite u zemlji u kojoj se smjenjuju sva 4 godišnja doba, jednostavno morate imate gomilu posteljine.

- Živim u dijelu Amerike u kome se smjenjuju sva 4 godišnja doba. To je razlog zbog čega moram imati teške, zimske poplune, prekrivače srednje debljine, kao i sve ostalo za pokrivanje, poput debelih deka i najlaganijih prekrivača. Tu je još i mnogo jastuka koji se kombinaciju sa prekrivačima, kao i brojne presvlake. Kada sam uređivala dom oduvijek sam maštala o tome da jednog dana imam zasebnu ostavu za svu moju posteljinu. Ovo je za mene ostvarenje sna - rekla je Kate, prenosi Sun.

- Nisam luda za brendiranim cipelama i torbama, ali moja strast je posteljina, stoji u opisu videa.

Snimak cijelog ormara koji izgleda poput spremišta za odlaganje posteljine i prekrivača pregledan je preko 3 miljuna puta. Mnogi su bili oduševljeni tom prostorijom, pa je uslijedila navala pohvala za ideju i sam prostor. Svaki drugi komentar bio je upravo u vidu želje da se jednog dana ima sličan ormar. S druge strane vidan je bio i određeni broj reakcija onih koji nisu u istoj financijskoj situaciji kao Kate, pa sebi mogu da priuštiti ovaj ormar jedino u snovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 11:18