odlična zabava

LEGO set "Sam u kući" koji je ujedno i adventski kalendar najpoželjniji je poklon

 LEGO
Napravljena od 3955 komada, LEGO kućica iz filma prepuna je značajki koje odaju počast filmskoj franšizi

Gledate li film "Sam u kući" svakih blagdana? Vjerojatno je ovo bili besmisleno pitanje. Ovaj sada već klasični božićni film mnogima je omiljena predbožićna i božićna zabava, ali LEGO-v dizajner Alex Storozhuk možda je njegov najveći obožavatelj. Dizajnirao je epski LEGO set "Sam u kući", na taj način omogućujući svakome da izgradi vlastitu minijaturnu McCallisterovu kuću i rekreira legendarne trenutke iz filma.

image
LEGO

Napravljena od 3955 komada, LEGO kućica iz filma prepuna je značajki koje odaju počast filmskoj franšizi. Postoji više soba, potkrovlje, podrum i kućica na drvetu sa ziplineom za Kevina kako bi pobjegao. Postoji čak i modularna replika Harryjevog i Marvovog kombija za bijeg.

image
LEGO
image
LEGO
image
LEGO
image
LEGO
image
LEGO

Set također dolazi s pet mini figura, uključujući protagonista filma, Kevina McCallistera, koji se može prilagoditi da ima svoj kultni izraz lica koje je u šoku nakon stavljanja očevog losiona na lice. Tu je i mini figura obiteljskog susjeda, "Starca" Marleyja, i Kevinove mame Kate. Naravno, set ne bi bio potpun bez lopova Harryja i Marva, od kojih svaki ima svoje LEGO poluge. Možete rekreirati kultnu scenu Kevina kako se tušira u kupaonici, a možete čak i prevariti Mokre razbojnike postavljanjem zamki po kući. Pronaći ćete ljuljačke limenke s bojom, podrumsku peć koja se pali i polugu kojom ćete Kevina gurnuti niz stepenice na njegovim sanjkama.

image
LEGO
image
LEGO
image
LEGO

Set je još uzbudljiviji zbog činjenice da je dizajniran i kao adventski kalendar. 3.955 dijelova podijeljeno je u 24 vrećice, tako da možete svaki dan sastaviti dio slagalice istim redoslijedom kao i radnja filma.

image
LEGO

I kako bi rekao Kevin “Sretan Božić, prljava životinjo.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:25