Pogledajte video

Kupila je trošnu kuću i krenula s obnovom. U kupaonici je skinula pod, a kad je vidjela što je ispod - ostala je bez riječi

 TikTok/Screenshot/symnotfunny

Symphony Ree je mlada žena iz Appalachie (SAD) koja je nedavno kupila staru kuću po dosta povoljnoj cijeni što ju je, naravno, jako razveselilo. Kući je bila potrebna renovacija, sve je bilo trošno i izlizano, pa ju je odlučila obnoviti. Korak po korak. Krenula je s kupaonicom koja je bila u najlošijem stanju. Kako je objasnila u videu koji je objavila na TikToku, na podu u kupaonici je bio sivi laminat koji joj se nije sviđao pa ga je odlučila skinuti. No, kada je podigla daske, šokirala se vidjevši što se nalazi ispod.

U videu koji je pregledan više od 5,6 milijuna puta, pokazala je kako je kupaonica izgledala prije renoviranja, ali i što je zatekla kada je podignula sive daske laminata. Naime, iza dosadnih drvenih podova krile su se prekrasne retro ružičaste pločice.

Symphony je izjavila kako je bila prestretna jer je i inače ljubiteljica retro stila uređenja interijera, pogotovo retro podova. U videu je pokazala i kako je pločice očistila octom te otkrila planove za budućnoast. Kako kaže, bijelu kadu planira zamijeniti ružičastom koja će pristajati uz ovakav pod, dok će bijele zidove obojiti nijansama zelene i plave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 11:00