Priprema: 15 minuta
Pečenje: 40 minuta
Porcija: 4
Trebat će vam:
500 g svježih kobasica
500 g krumpira
2 glavice luka
2 crvene paprike
3 žlice maslinovog ulja
1 žličica dimljene paprike (po želji)
sol, papar
grančice timijana ili ružmarina
Priprema:
U zdjeli pomiješajte krumpir, luk i papriku. Začinite maslinovim uljem, solju, paprom i dimljenom paprikom. Povrće stavite u posudu za pečenje i ravnomjerno rasporedite. Na vrh složite kobasice i dodajte grančice timijana ili ružmarina (možete koristiti i suhe začine). Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva oko 40 minuta, povremeno miješajući, dok kobasice ne dobiju zlatnu koricu, a krumpir ne omekša. Poslužite toplo uz salatu ili kiselo vrhnje po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....