![11939839](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2021/08/06/k_11939839_640.jpg)
Trebat će vam:
4 krumpira kukuruzno brašno sol mljevena ljuta paprika 1 žlica maslinovog ulja 2 žlice meda 1 češanj češnjaka 1 žličica soja sosa 1-2 mlada luka suncokretovo ulje |
![Zagreb, 250914.
Jela od krumpira.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/9/13/12/jela_krumpir3-250914.jpg)
Priprema:
Krumpir oguliti i narezati pa ga uvaljati u mješavinu kukuruznog brašna i mljevene paprike. Na maslinovom ulju dinstati nasjeckani mladi luk dok ne povene, dodati češnjak te ostale navedene sastojke i pustiti da kuha kratko na laganoj vatri. Krumpiriće ispeći u dubokom ulju i preliti umakom.