Trebat će vam:
1 pakiranje njoka
1 manji luk ili ljutika
2 režnja češnjaka
2 inćuna u ulju
1 žlica kapara
prstohvat šećera
sol i papar
bosiljak i origano (svježi)
1 konzerva pelata
mozzarella i parmezan
maslinovo ulje
Priprema:
Na maslinovu ulju najprije pirjajte sitno sjeckani luk. Kad omekša, dodajte protisnuti češnjak, a odmah zatim i šećer, sol, papar, inćune i kapare. Pirjajte dvije minute, dodajte pelate i sve zajedno dobro pomiješajte. Probajte i dodatno začinite po želji. Njoke skuhajte i ubacite ih u umak, a zatim sve dobro promiješajte. Pospite sirevima i ubacite u pećnicu pa zapecite na 220 stupnjeva još 15-ak minuta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....