Priprema: 10 minuta
Porcija: 4-6
Trebat će vam:
200 g dimljenog lososa
150 g krem-sira
2 žlice kiselog vrhnja
1 žličica limunovog soka
1 žličica sitno nasjeckanog svježeg kopra
prstohvat papra
kriške limuna i grančice kopra za dekoraciju (po želji)
Priprema:
U blenderu ili sjeckalici sjedinite dimljeni losos, krem-sir, kiselo vrhnje, limunov sok i nasjeckani kopar. Miksajte dok smjesa ne postane glatka. Po potrebi dodajte prstohvat papra i još malo limunovog soka za svježinu. Paštetu premjestite u zdjelu, pokrijte i ostavite u hladnjaku najmanje 30 minuta da se okusi prožmu. Poslužite uz svježi kruh, krekere ili tost, dekorirano kriškama limuna i grančicama kopra.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....