![31618831](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2023/12/22/k_31618831_640.jpg)
Sastojci:
110 g maslaca 120 g šećera u prahu 1 burbon vanilin šećer malo soli 30 g kokosa 1 puna žlica brašna 80 g mljevenih badema 3 bjelanjka 120 g kockica svježe breskve grubo sjeckani bademi za posipanje |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/9/8/13/breskve 1.jpg)
Priprema:
Namastite kalup za muffine i ugrijte pećnicu na 180°C. Rastopite maslac i skinite s vrha pjenu. Pomiješajte suhe sastojke i dodajte im maslac. Istucite bjelanjke u snijeg (ne prečvrst). Gornjoj smjesi dodajte prvo jednu žlicu bjelanjaka, a zatim i ostatak sasvim lagano miješajući. Umiješajte lagano kockice breskve. Rasporedite u kalupe i pospite bademima. Pecite 20-25 min, dok blago ne porumene.
Svidio vam se recept? Pročitajte još: