GODINA DANA USPJEHA

Riječki Hidden slavi prvi rođendan, imamo tri dobra razloga zašto biste već danas tamo trebali rezervirati stol

Nadamo se da će Hidden wine bistro, baš takav kakav je bio i prvih godinu dana, ostati i dalje...

Riječki Hidden wine bistro našeg poznatog chefa Denija Srdoča prije godinu dana otvorio je svoja vrata i već od samog početka obećavao. Primjerice, dobro se sjećamo svih preporuka koje smo dobili za njihov tatarski, a potom se nedavno i sami uvjerili u to koliko je svaka od tih preporuka bila na mjestu. Osim toga, nismo jednom čuli pohvale na račun pristupačnog i brzog osoblja, široke i vrlo dobre ponude vina i, najvažnije na kraju, maštovite i zbilja ukusne hrane. To su ujedno i naša tri glavna razloga zašto ćemo se u Hidden vraćati svakog puta kada svratimo u Rijeku.

image
Tomislav Krišto/Cropix
image
Berislava Picek/Cropix
image
Berislava Picek/Cropix
image
Berislava Picek/Cropix

Kada smo nedavno razgovarali s tamošnjim chefom, Željkom Vukićevićem, rekao nam je kako je cilj Hiddena od početka bio gostima ponuditi zabavnu, sezonsku, utješnu i ukusnu hranu, a da su u tome itekako uspjeli, upravo smo se tada uvjerili i sami.

Isprobali smo njihov toliko hvaljeni i zbilja dobar tatarski s kremom od parmezana i prženim krumpirom (sada ga rade s medvjeđim lukom), riblji carpaccio, sezonske gyoze i patku (sada umjesto pola patke naručiti možete iberico odojak), i svakom od navedenih jela rado bismo se vratili.

image
Berislava Picek/Cropix
image
Berislava Picek/Cropix

Posebno nam se svidjelo što veliku pažnju posvećuju prilozima i to što je meni stvoren za dijeljenje, pa se u jednom ručku može isprobati više opcija. Cijelu priču o chefu Vukićeviću i hrani u Hiddenu možete pročitati ovdje.

Jedan od razloga zašto smo se tom prilikom u Hiddenu zadržali dulje nego što smo planirali bila je i opuštena atmosfera, ugodno, dobro informirano i brzo osoblje, što smatramo prilično važnom stavkom bez obzira na to dolazimo li u restoran na brzi, poslovni ili prijateljski ručak.

image
Berislava Picek/Cropix
image
Tomislav Kristo/Cropix

I na kraju, ponuda vina u Hiddenu je zbilja dobra, što je još jedan dodatan, veliki plus. Nude vina na čaše domaćih vinarija kao što su Kolarić, Kabola, Jakopić, Tomac, Benvenuti, Kos, Boškinac, Bolfan i Saint Hills, ali i strane etikete vinarija kao što je Simčić iz Slovenije te nekoliko vinarija iz Australije, Argentine, Italije i Francuske.

image
Tomislav Krišto/Cropix

Osim na čaše, gosti mogu naručiti i bocu vina, pri čemu je izbor zbilja velik i šarolik. Više detalja možete potražiti u naglascima na njihovom Instagram profilu. Osim ponude vina, svakako je pohvalno i to što u Hiddenu često održavaju vinske večeri, u sklopu kojih nude poseban meni uparen upravo s vinima odabrane vinarije.

Sve navedeno Hidden wine bistro, baš takav kakav je bio prvih godinu dana, čini jednim od najboljih restorana u Rijeci i okolici, a koncept koji njeguju dobrim receptom za uspjeh. Nadamo se da će upravo u ovom sastavu slaviti još puno rođendana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:13