ZAGREBAČKI FAVORIT

Pogledajte kako sada izgleda jedan od najpopularnijih kafića u gradu! Imaju i nova hit zimska pića

Poznati su po kućici na drvetu, pristupačnim koktelima, čajevima i limunadama, a nalaze na prilično prometnom mjestu

Prije osam godina A most unusal garden započeo je s radom kao malo drugačiji kvartovski kafić. S vremenom je postao prepoznatljiv po svojoj zelenoj terasi i kućici na drvetu i jedno od omiljenih mjesta čak i onima iz drugih dijelova grada. Zeleno okruženje, dobri kokteli i spritzevi, opuštena atmosfera, a svojevremeno i slastice Ivane Čuljak, koja se kasnije preselila u slastičarnicu u Kamaufovu ulicu, dugo su bili zaštitni znak ovog mjesta. A ekipa predvođena Ivanom Kneževićem i Marijem Pitešom sada se na Horvaćansku cestu 3 vratila u novom, osvježenom izdanju.

image
Denis Butorac/

Kako su objasnili, od ove sezone A most unusual garden možete se pohvaliti novom, natkrivenom i grijanom terasom, koja je u potpunosti ostakljena kako bi se i dalje moglo uživati u pogledu na drveće i kućicu na drvetu. Time je, dodaju vlasnici, ovaj bar postao i novo mjesto u gradu koje se može unajmiti za božićne partyje, poslovne domjenke, svečane proslave i ostale vrste evenata do 150 osoba.

image
Denis Butorac/
image
Denis Butorac/

Bar sada ima dvije natkrivene terase koje su fizički, ali i uređenjem, u potpunosti odvojene. Na glavnoj terasi centralnu poziciju zauzima veliki šank - djelo Piteše i ostalih zaposlenika bara, a prostor se ističe Gardenovom paletom boja: bijelom, crnom i zelenom te drvenim stolovima, dok vas sasvim drugačija situacija očekuje na Monkey terasi. Goste na Monkey terase dočekuju stolci i manji šank u narančastoj, crvenoj i žutoj, a dojam džungle stvaraju i bambusi koji odvajaju ovu manju terasu od glavne.

"Prostor A most unusual gardena od samog su otvorenja krasila djela mladih umjetnika i studenata Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, a po tom pitanju - ništa se nije promijenilo. Uz skulpture, dominantan dekor u prostoru čine i keramičke pločice s uzorkom. Nije se promijenila ni činjenica da u Gardenu, bez obzira na novo, preuređeno ruho, vlada ugodna i opuštena atmosfera, te da ostaje i dalje pristupačno mjesto za popiti kavu, prirodni čaj, limunadu, spritz ili vrhunski izrađen koktel", objasnili su iz A most unusal gardena.

image
Denis Butorac/
image
Denis Butorac/

Otkrili su nam i novosti u ponudi, a to su kokteli na bazi teranina, od kojih se posebno ističu Teranino Sour i Teranino Margarita. Tu je i punch za dvoje, piće s ginom koje poslužuju u metalnim čajnicima. Više informacija o ponudi i novitetima možete saznati na njihovim društvenim mrežama.

image
Denis Butorac/
image
Denis Butorac/
image
Denis Butorac/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:40