RITAM SCENE

Petra Dragojlović otvorila je prvu zanatsku pekaru u Rijeci, radila je i u poznatim hotelima

 Petra Dragojlović Twitter/
Rijeka je konačno dobila pekarnicu gdje je moguće kupiti kruh rađen s kiselim kvascem

Petra Dragojlović otvorila je prvu pekaru u Rijeci gdje će se moći kupiti kruh od kiselog kvasca, startera. Petra je prije radila u istarskom hotelu San Canzian te kvarnerskom Navisu, a nedavno je otvorila pekaru pod nazivom Babushka. Kako prenosi Novi list, pekarnica se nalazi na Zametu, a posebnost njihovih proizvoda je što je kruh rađen od kiselog kvasca.

image
Petra Dragojlović Facebook Page/
image
Petra Dragojlović Facebook Page/
image

Petra Dragojlović Facebook Page

Petra Dragojlović Facebook Page/

Koristimo dvije vrste kiselog kvasca, jedan je raženi koji je star 200tinjak godina, a drugi je od bijelog brašna koji koristimo za većinu naših proizvoda i star je oko dvadeset godina - izjavila je Petra Dragojlović za Novi list.

image
Petra Dragojlović Twitter/

Ova Riječanka ističe kako za njezine proizvode treba tek nekoliko sastojaka, brašno, sol, voda, duga fermentacija i malo ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. studeni 2024 11:55