Jučer smo, 15. lipnja održali promociju novog broja Dobre hrane u prelijepom RougeMarin Parku. Od danas je na kioscima 142. broj najsočnijeg magazina u zemlji. RougeMarin Park je divna zelena oaza smještena u parku ispred sedamdeset godina stare Tvornice žarulja koja se prostire na više od 2500 kvadrata. Prostrano zelenilo u centru grada bilo je savršena lokacija za promociju našeg novog magazina, ali može biti i vaše odredište za lijeno ispijanje koktela uz glazbu i slasnu hranu iz RougeMarina. Kad smo kod hrane, fokus je bio na mesu i to na raznim vrstama odrezaka što je i poveznica s glavnom temom broja. Željeli smo pokazati da za roštilj ne morate birati uvijek iste komade mesa već možete količinski manje i odgovornije pristupiti pripremi mesa na vatri i nekad se počastiti slasnim odreskom. RougeMarin je osim savršeno pečenih odrezaka pripremio i razne umake i grilano povrće.
"Meso je moćan medij. Tko je god vidio naslovnicu prije tiska, nije se mogao suzdržati od komentara. Eksperimenta radi, napravili smo dvije (zapravo, gotovo uvijek to radimo, često i tri) i pokazali ih različitim ljudima. Zanimljivo je bilo slušati ih kako opisuju svoje emocije vidjevši aktualnu naslovnicu: od “totalno sam zaslinio” i “sad sam stvarno gladan” do “meni je to ipak malo prekrvavo” i “niste li to mogli malo bolje ispeći?”, pa čak i “ne kužim zašto na naslovnici nije sladoled, ljeto je”.Klasični američki i engleski cutovi mesa osvajaju i naše tržište, pojavljuju se i novi, a sve je više onih koji će se odvažiti na vruću rešetku baciti ramstek za koji su do jučer mislili da nije za roštilj jer uvijek ispadne pretvrd. Ne, ne ispadne ako znaš što radiš, kažu naši suradnici na tematskom specijalu ovog, ljetnog broja Dobre hrane. Ako volite dobar steak, a niste se dosad sami usudili pripremiti ga, pogledajte što vam imaju reći. Potpalite roštilj ili zagrijte tavu i - samo hrabro. Sasvim je izvjesno da će vam ova pustolovina otvoriti nove vidike. Uz jednu napomenu: odsad bi se meso na vašem tanjuru moglo naći rjeđe, ali će zato biti mnogo kvalitetnije. Jer ste postali izbirljiviji. A tako bi, mislim, i trebalo biti." Gordan Zečić, urednik Dobre hrane
Lagana glazba, divni RougeMarinov kokteli pozivali su na listanje novog magazina Dobre hrane u savršenoj ljetnoj večeri. Sedamdesetak uzvanika prolistalo je novi magazin Dobre hrane od korica do korica, a poklon vrećicama našli su se darovi naših partnera: preukusni čokoladni bomboni Chozen, ekološki namaz od smokve, naranče, kakaa i domaći ajvar Dida Bože, Nutty BARica pločice, Staročeško pivo i Kotanyi Quick and Easy začini uz primjerak novog broja Dobre hrane.
Nismo zaboravili ni naše čitatelje, tako da ćete uz kupljeni primjerak dobiti i Quick and Easy Kotany začine koji u roku od nekoliko minuta daju još bolji okus jelima od piletine, svinjetine ili ćevapčićima.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....