Svi pričaju o Levelu

Od jutarnje kavice do cabareta: Split je dobio novo mjesto koje je podiglo ljestvicu zabave

 Virage
Kroz dan ovdje možete organizirati poslovni sastanak uz kavu ili brunch, a navečer otići na intimnu večeru ili se dobro zabaviti uz cabaret

Na trećem katu Trgovačkog centra Joker ovog je tjedna održano premijerno otvaranje Levela, novog prostora za prepuštanje hedonizmu u Splitu, koji nije ni restoran ni noćni klub, već inovativna fuzija dostojna svjetskih metropola.

Posebna značajka Levela je fluidna atmosfera, koja se konstantno mijenja, na trenutke ostavljajući dojam da ste u klubu, dok već u sljedećem trenu degustirate probrana jela chefa Pere Savanovića.

image
Virage
image
Virage

Radnim danima Level će biti restoran koji ugošćuje poduzetnike na kavi i brunchu, a u kasno poslijepodne oaza za opuštanje s prijateljima uz koktele ili probrane pjenušce.

Interijer je dizajniran uz decentne detalje koji dolaze do izražaja u intervalima, kako bi prostoru omogućili prilagodljivost različitim namjenama, od idealne kulise za poslovni ručak do intimnog prostora za uživanje u glazbeno scenskom programu.

image
Virage
image
Press

Posebna specifičnost Levela je i program kojem su prilikom svečanog otvorenja svjedočili brojni poduzetnici, glumci, sportaši i ostali poznati Splićani. U jednom trenutku večeri, svjetla su se naglo ugasila, a pozornost je u potpunosti zaokupio cabaret - na šanku.

Zavodljiv ples, osvijetljen desecima bijelih svjetala mobitela, bio je doživljaj koji je teško prepričati, a organizatori najavljuju kako se najbolje tek sprema, jer svakog vikenda goste očekuje glazbeno-dramski show do dva sata ujutro uz bendove, cabaret, dramske izvedbe i probranu gastronomsku ponudu.

image
Virage

Kako poručuju iz Levela, upravo su gosti te njihove individualne želje i potrebe, prvi i posljednji postulat kojim se žele voditi, naglašavajući kako će ponudu i program konstantno prilagođavati da bi ispunili svaku želju i najzahtjevnijih gostiju.

image
Press
image
Press

Inače, Level je smješten na odličnoj lokaciji na kojoj je dostupan velik broj besplatnih parkirališnih mjesta, pa Splićanima samo preostaje iskoračiti van uobičajenih granica zabave te se prepustiti hedonističkom putovanju.

Inače, Level četvrtkom od 20 sati ima živu glazbu, petkom je tu DJ, subotom od 20 sati je cabaret, a nedjeljom služe ručak od 14 sati. Sve novosti možete pratiti i na njihovom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:56