KOŠTA 37,50 EURA

Napokon nam je dostupan adventski kalendar koji je već dvije godine totalni hit na društvenim mrežama

 Bonne Maman Us Facebook/
Stiže nam najljepše doba u godini, jeste li sve već opremili adventskim kalendarom?

Božićno ludilo samo što nije krenulo i oni najveći ljubitelji ovog blagdana, koji svake godine upravo prosinac čekaju s velikim nestrpljenjem, već polako kreću s pripremama za božićno slavlje. Kupuju se ukrasi, pribor za pečenja slastica, rade popisi i razmišlja o meniju za svečani ručak kako bi, kada jednom stigne taj 25. prosinac, sve bilo baš kako treba. No prije nego što prosinac stigne, na redu su druge slatke brige poput, primjerice, nabavke najboljeg adventskog kalendara. I dok neki još uvijek biraju klasiku i čokoladni zalogaj na dan, druge je posebno razveselila vijest da je najpopularniji adventski kalendar društvenih mreža sada napokon dostupan i u Hrvatskoj.

Riječ je o, pogađate, kalendaru brenda Bone Maman koji sadrži čak 24 male teglice džema i namaza ovog poznatog proizvođača. Kupiti se može putem web shopa Nikas, a cijena mu je 37,50 eura.

Kako stoji na njihovim stranicama, ovogodišnje izdanje dizajnirano je tako da predstavlja božićnu radionicu koju su vilenjaci Djeda Božićnjaka ispunili ekskluzivnim poslasticama i iznenađenjima u obliku 17 staklenki od 30 grama, šest vrećica čaja specijalnih infuzija i poklonom iznenađenja za Badnjak. U staklenkama se nalaze namazi poput onog od marelice i banane, zatim naranče mandarine i marakuje, tu su i namazi od maline i tamne čokolade te ananasa i đumbira, ali i kremasti namazi od kestena s narančom i karamel namaz s cimetom.

Podsjećamo, protekle dvije godine korisnici društvenih mreža za Bonne Maman adventskim kalendarom potpuno su izgubili glavu pa su tako pojedinci videima u kojima otvaraju kućice skupili više od milijun pregleda. O svemu smo pisali ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:10