Gdje na dobru kavu

Nakon zatvaranja zagrebačke adrese, mali specialty coffee shop otvorio vrata u gradu na opatijskoj rivijeri

Yellow Coffee nekada se nalazio na Trnju, a sada je jedini kafić svoje vrste u cijelom gradu

Nakon što je u ljeto 2023. godine nedaleko Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu svoja vrata otvorio kafić Yellow Coffee, taj dopadljivo uređeni lokal s ukusnom kavom je vrlo brzo našao svoju vjernu publiku. Sam je kafić nazvan po brendu specijalitetne kave koja se do tada mogla kušati na mjestima kao što je to popularni Tinel Specialty Coffee Shop u Splitu ili Trogiru, odnosno spremljena u vlastitom domu od kupljenih zrna Yellow, a iako pomalo skriven, privlačio je pozornost stanovnika Trnja.

image
Yellow Instagram

image
Yellow Instagram

image
Yellow Instagram

Na njihovu žalost, trnjanski Yellow je nakon manje od godine dana rada zatvoren, a Berislav Žužić, koji je stajao iza kafića odlučio je napraviti životni, ali i poslovni preokret. Tako je pratitelje njegova brenda Yellow nedavno razveselila vijest na društvenim mrežama o novoj lokaciji kafića!

Nakon zatvaranja zagrebačke adrese, Žužić se preselio u Rijeku, a svoj kafić u Lovran, u kojem je Yellow prvi specialty coffee shop. Kafić u koji možete svratiti popiti kavu, ali i kupiti kavu za doma nalazi se na adresi Šetalište Maršala Tita 50, a osim unutarnjeg prostora obuhvaća i terasu s nekoliko stolova. Trenutno radi svaki dan od 8 do 20 sati.

image
Yellow Instagram

image
Yellow Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 08:45