IZGLEDA WOW

Mnogima omiljeni bar u gradu dobio je novo ruho, pogledajte što vas čeka kad idući put svratite na kavu

 Ivica Ivčević/
Veći šank gostima omogućuje više mjesta za druženje, a pogled na instalaciju s bocama i biljem je samo dodatan plus

Jedan od omiljenih zagrebačkih barova, Botaničar smješten na Trgu Marka Marulića, napokon je predstavljen u novom ruhu. U Botaničaru su, naime, nakon sedam godina otkako su otvorili svoja vrata, odlučili osvježiti prostor i sam prostor oko šanka podići na novu razinu, ali pritom zadržati duh koji su, kažu, njegovali do sada.

"Ideja je bila kreirati prostor koji će se uklopiti u postojeći interijer i galerijski prostor Botaničara, a pritom dobiti veći prostor šanka za druženje gostiju te postići njegovu bolju opću funkcionalnost", objasnili su i dodali da im je u ostvarenju ideje uvelike pomogao STA Design Studio.

image
Ivica Ivčević/

Usred šanka sada se nalazi i instalacija koja spaja, kako kažu, njihovu ljubav prema bilju i kreativnosti s tradicijom proizvodnje škotskog gina poznatog brenda, točnije ručnim branjem samoniklog bilja na otoku Islay.

Bar izgleda zbilja lijepo pa je najbolje da se jednostavno prepustite listanju fotografija u nastavku, a za više informacija i detalja o Botaničaru, svakako posjetite i njihov Instagram profil. Dodali bismo još i kako ovdje zbilja volimo i rado preporučujemo sporo i opušteno ispijanje kave, matche, odličnih prirodnih sokova i koktela, ali i Crobucha Kombuche te piva zadružne pivovare Brlog.

image
Ivica Ivčević/
image
Ivica Ivčević/
image
Ivica Ivčević/
image
Ivica Ivčević/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:41