NOVO NA TKALČIĆEVOJ

Mnogima omiljena zagrebačka pizzerija otvara se i u centru grada, evo detalja

 Privatna Arhiva/
U zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici, u zgradi hotela Academia, uskoro se otvara pizzerija Duksa

Prolazeći zagrebačkom Tkalčićevom ulicom ovih smo dana u zgradi hotela Academie uočili novost. Tamo se, naime, otvara nova pizzerija Duksa, inače mnogima pizzerija s najboljim pizzama u gradu. Duksa na Tkalčićevoj gotovo je u potpunosti uređena te na vratima stoji natpis koji najavljuje uskoro otvorenje.

image
Privatna Arhiva/

Do sada se u Duksinoj pizzi moglo uživati na dvije lokacije, u zagrebačkoj Duknovićevoj i ulici Ede Murtića, te je još od otvorenja prvog restorana jedan od popularnijih izbora kako starije, tako i mlađe populacije. Poseban šarm cijelom konceptu daju šaljiva imena pizza poput "Prva", "Druga", "Na ovu Dado otkida", "Kad jaganjci NE utihnu" i "Ostalo mi taj dan u fridžu". Duksinu pizzu najviše vole ljubitelji tankog, hrskavog tijesta, a osim klasičnih pizza s podlogom od umaka od rajčice, nude i bijele pizze te vegansku pizzu s umakom od rajčice i vege mozzarellom.

image
Biljana Gaurina/Cropix/Cropix

S obzirom na to da iznad naziva "opet Duksa" stoji i dodatak "pizza@kavica", kada se otvori, ovdje možete svratiti i samo na šalicu kave. Naravno, ako uspijete odoljeti mirisu svježe pečene pizze sa susjednog stola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 12:35