Božićni poklon - keksi za sva raspoloženja

Ideja o kuharici za posebna pshiho-fizičko-emotivna stanja desila se u glavi moje sestre Mirke Modrinić još prije par godina jer smo obje zaljubljenice u jelo, ali je to, naravno, budući da obje radimo tisuću stvari, završilo u sektoru – to ćemo jednog dana kad budemo imale vremena. S druge strane, ja imam tu sreću da u životu nabasavam na divne i talentirane ljude, i tako sam nabasala na Mirenu Skarić koja je ta jedna sjajna i jako maštovita kuharica, pa sam joj izložila plan da za ovogodišnji artOmat napravimo kekse za razne životne momente što je ona na moju sreću objeručke prihvatila.

Svaki dan smo šetale pse i smišljale kekse, a suflirala nam je i Tena Letica, sjajna ilustratorica i, naravno, također kuharica (slabo se ja družim s ovima koji ne kuhaju) s kojom sam prošle godine dijelila artomatski štand. Tako su se rodili PMS blokatori, Floo Fightersi, Tolerantni keksi, keksi za prvi dejt, fascinatori, keksi za ponedjeljak, breakup keksi i još neki koje smišljamo u trku za koje je onda Mirena smislila prefine recepte a ja sam im oslikala i otisnula kutije u sitotisku. Moze ih se kupiti uz još moje ilustracije, kuhinjske krpe i lose šale (te dolaze besplatno) na artomatu u HDLU koji traje do nedjelje, 23.12.2012.

Inače, zovem se Booboo Tannenbaum, i većina ljudi i klijenata me poznaje pod tim imenom, iako se u ozbiljnom životu (vrijednost kojeg mi je ionako diskutabilna, ja puno volim ovu šaljivu stranu) zovem Srđana Modrinić. Mirena Škarić iz mraka svoje mirisne kuhinje djeluje pod imenom Đurđa Prettyface.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 04:29