Veliko darivanje

Poznati Youtuber za svoj rođendan poklanja 26 Tesli. I vi možda možete dobiti jednu

Da bi se imalo priliku osvojiti jednu od Tesla, samo se treba komentirati originalni Instagram video (i označiti dva svoja prijatelj

Mr Beast poklanja 26 Tesla

 Instagram Screenshot

Jimmy Donaldson, poznatiji kao MrBeast, rođen je 7. svibnja 1998. godine, što znači da je ovih dana navršio 26 godina. Jedan od najpoznatijih i najuspješnijih influencera i YouTubera na svijetu svoj je rođendan odlučio proslaviti u velikom stilu, poklanjajući čak 26 novih automobila putem svojih kanala na društvenim mrežama.

image

Mr Beast poklanja 26 Tesla

Instagram Screenshot

Donaldson je veliko darivanje najavio jučer na Instagramu i svojim drugim društvenim kanalima, u videu u kojem je okružen s 25 Tesla Model 3 i jednim Cybertruckom, koji je "glavna nagrada" u ovom natjecanju.

image

Mr Beast poklanja 26 Tesla

Instagram Screenshot

Da bi se imalo priliku osvojiti jednu od Donaldsonovih Tesla, samo se treba komentirati originalni Instagram video (ispod) i označiti dva svoja prijatelja. I to je uglavnom sve, a Jimmy Donaldson će izabrati 26 pobjednika nasumično među sudionicima.

No prije nego što krenete komentirati video i označavati prijatelje moramo napomenuti da postoji nekoliko uvjeta koje morate ispuniti da biste ušli u obzir za nagradu. Najvažnije, natjecanje je otvoreno samo za stanovnike SAD-a, Australije, Kanade, Čilea, Francuske, Njemačke, Indije, Japana, Meksika, Južne Koreje i Ujedinjenog Kraljevstva, tako da stanovnici Hrvatske odmah otpadaju. Ako ipak živite u nekoj od ovih država, dovoljno je samo da ste punoljetni.

Ako ispunjavate uvjete svakako se prijavite jer ne nudi se svaki dan ovakva prilika. Prijave traju do petka, 10. svibnja, a Donaldson će objaviti pobjednike 14. svibnja. Sretnici će moći birati između novog vozila ili novčane nagrade od 39.000 dolara za one koji dobiju Model 3 i 120.000 dolara za dobitnika Cybertrucka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 00:18