HTIO SE OSVETITI

Nedostatak poštovanja: Pogledajte kako vozač dizelskog kamioneta namjerno ‘obasipa‘ bicikliste gustim dimom

Novi video naglašava nedostatak poštovanja koje neki sudionici u prometu imaju prema drugima

Screenshot incidenta

 Reddit Screenshot

Novi video koji dolazi iz američke Sjeverne Karoline, u kojem vozač dizelskog kamioneta namjerno "obasipa" bicikliste gustim dimom, naglašava nedostatak poštovanja koje neki sudionici u prometu imaju prema drugima.

U vrlo kratkom videu, bijeli kamionet obilazi bicikliste i ostavlja za sobom gusti crni oblak, koji je vjerojatno rezultat preinaka na dizelskom motoru kako bi ubrizgavao više goriva u komoru za izgaranje nego što može učinkovito sagorjeti. Video pogledajte OVDJE.

Naravno, važno je napomenuti da modificiranje motora za rad na ovaj način često može biti protuzakonito i da se široko osuđuje zbog negativnog utjecaja na okoliš i zdravlje. Ilegalnost je djelomično povezana sa sigurnošću. Dodajte malo glupog ponašanja i stvari mogu postati puno gore.

Dok se u opisu videa na Redditu tvrdi da je „pickup zapeo iza dvojice biciklista i odlučio im se osvetiti“, ne možemo biti sigurni što se zapravo ovdje dogodilo. Poznato je kako biciklisti također znaju biti podosta arogantni na cesti, ali opet, ovo je jasan znak nepoštivanja ovih ranjivih sudionika u prometu. Video je izazvao niz komentara o ovakvim modifikacijama.

„Kada bih mogao pucnuti prstima i oni bi nestali (dizelski kamioneti), učinio bih to. Ništa vrijedno ne bi bilo izgubljeno“, stoji u jednom komentaru. „Želite znati zašto se EPA okomila na nakadne modifikacije automobila? Ovo je j***** razlog“, kaže drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:17