PSEĆI KONCEPT

Video: Ovo je možda najbolji automobil ikada za vašeg psa, ali na žalost nećete ga moći kupiti

Na primjer, jastuk za pse u ovom automobilu je grijan, dok bežični Bluetooth audio sustav vašem psu omogućuje slušanje glazbe i zvukova

Genesis X Dog

 Genesis News Europe

Iako postoje oprečna istraživanja o tome vole li psi više električne i ili bučnije automobile s motorima na unutarnje izgaranje, Genesis očito smatra da je bolja opcija električna pa je kao osnova za njihov novi idealni automobil za pse poslužio model G70 s električnim pogonom. Uz dodatak Genesis X Dog ovaj automobil se pretvara u ugodan dnevni boravak za pse, no na žalost svih ljubitelja četveronožnih ljubimaca radi se samo o konceptu.

Novi modul za pse stane u prtljažni prostor automobila i luksuzan je kao i ostatak unutrašnjost automobila, no specijalno je skrojen za pse.Sadrži sve što je potrebno da razmazite svog psa, kao i da mu pružite udobno mjesto za opuštanje.

image

Genesis X Dog

Genesis News Europe

Na primjer, jastuk za pse u ovom automobilu je grijan, dok bežični Bluetooth audio sustav vašem psu omogućuje slušanje glazbe i zvukova. Tu je i ambijentalno osvjetljenje kako bi se psu pružio osjećaj doma dok se vozi u automobilu.

image

Genesis X Dog

Genesis News Europe

Kako bi pas bio siguran, tu su protuklizne površine i bočne stranice od veganske kože koje odgovaraju kombinaciji boja unutrašnjosti auta. Cijeli modul se pričvršćuje s pomoću mehanizma u podu prtljažnika. Za dodatnu sigurnost psa tu je i sigurnosni pojas se pričvršćuje na sidrišnu točku u modulu.

image

Genesis X Dog

Genesis News Europe

Genesis je mislio i na lakši ulazak izlazak iz prtljažnika. Zato je tu rampu na izvlačenje izrađena od laganog aluminija s teleskopskim cijevima od karbonskih vlakana. Ako se pas u šetnji zaprlja, od koristi će biti integrirani sustav tuširanja za pse sa šest litarskim spremnikom vode pod pritiskom.

image

Genesis X Dog

Genesis News Europe

Nakon toga možete i osušiti vašeg psa s pomoću električnog sušila za kosu. Čak je i ovo sušilo za kosu izrađeno po narudžbi i napravljeno za optimalan protok zraka i temperaturu kako bi se smanjilo vrijeme sušenja.

image

Genesis X Dog

Genesis News Europe

Kada je čišćenje gotovo, i glava tuša i sušilo za kosu mogu se spremiti u vodootporne torbice ugrađene u auto. Tu su i dodatni priključci za napajanje u modulu, tako da vlasnici mogu priključiti bilo koji drugi uređaj s AC napajanjem od 220 V. Uz modul, Genesis je izradio i odgovarajuću ogrlicu za pse i povodac s oznakom Genesis.

image

Genesis X Dog

Genesis News Europe

Kao što smo već naveli, na žalost sve ovo je samo koncept. No sigurni smo da bi se našlo dosta kupaca da ovako nešto uđe u seriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 18:10