STRAVIČAN VIDEO

Policija ostavila ženu u autu nasred pruge: ‘Bila je vezana lisicama, a vrata zaključana‘

U totalnom kaosu, privedena vozačica je vikala i pokušavala pobjeći iz auta, no vrata su bila zaključana. Udarac vlaka bio je silovit
 Dillon Thomas/Twitter screenshot

Policija je objavila snimke na kojima se vidi kako vlak udara u policijsko vozilo u kojem sjedi privedena žena vezana lisicama.

Incident se dogodio 16. rujna u Coloradu kada je policija zaustavila i privela vozačicu Yareni Rios-Gonzalez koju su smjestili na stražnju klupu policijskog vozila. Osim što su je vezali lisicama, zaključani automobil ostavili su nasred željezničke pruge.

Uslijedio je pakao...

Dok su pretraživali njezin automobil, začula se sirena vlaka koji je velikom brzinom išao prema policijskom vozilu. U totalnom kaosu, Yareni je vikala i pokušavala pobjeći iz auta, no vrata su bila zaključana.

Na snimci se vidi i čuje potpuna panika policijskih službenika.

Odvjetnik privedene vozačice, Paul Wilkinson, rekao je za CNN da je ona očajnički željela izaći iz vozila dok se vlak približavao:

‘Sjedila je na stražnjem dijelu i gledala vlak kako dolazi. Bjesomučno je pokušavala pobjeći, pokušavajući otvoriti vrata, ali bila je vezana lisicama. Vrištala je, ali ne znam jesu li je mogli čuti jer su bili previše zauzeti pretragom njezina auta.

U tom trenutku bila je spremna na najgore - zaključio je odvjetnik.

image

Uništeni policijski automobil

Dillon Thomas/Twitter screenshot

Privedena vozačica zadobila je višestruke ozljede, uključujući devet slomljenih rebara, slomljenu ruku, zube i ozljede na glavi. Iz bolnice navode da se i dalje bori za život, no zdravstveno stanje se popravlja i doktori očekuju da će preživjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 05:27