PREMIJERA

Kineska marka komercijalnih vozila stigla u Hrvatsku s tri nova modela

Grand Automotive Adriatic, zastupnik za marku MG, postao je i zastupnik za laka gospodarska vozila Maxus

eDeliver 3

 Neven Cesar

Na domaće tržište stigla je kineska marka komercijalnih vozila Maxus. Riječ je o gami potpuno električnih gospodarskih vozila koja su već prisutna u zemljama starog kontinenta.

Maxus je dio portfelja automobilističkog diva SAIC-a, jednog od najvećih svjetskih proizvođača električnih vozila, a njihovi modeli eDeliver 3, eDeliver 5 i eDeliver 9 od sada su dostupni i na našem tržištu.

image

eDeliver 9 i eDeliver 3

Neven Cesar

Ono što izdvaja Maxus vozila na tržištu je napredna tehnologija baterija, zajedno s uslugom Intelligence Onboard koja omogućuje praćenje potrošnje energije, vrijeme punjenja, lokaciju i ponašanje vozača u stvarnom vremenu. Kupci će imati mogućnost prilagodbe vozila prema vlastitim preferencijama prije isporuke, čime se osigurava potpuna personalizacija.

Osim toga, Maxus vozila dolaze s petogodišnjim jamstvom ili do 100.000 kilometara za vozilo te osmogodišnjim jamstvom ili 200.000 kilometara na visokonaponsku bateriju.

image

eDeliver 9

Neven Cesar

Maxus eDeliver 3

Maxus eDeliver 3 je novorazvijeno, u potpunosti električno vozilo koje s mogućnostima prilagodbe može biti dobro rješenje za dnevne dostave u urbanim područjima. ‘Trojku‘ pokreće elektromotor snage 90 kW/225 Nm, s kapacitetom baterije od 50 kWh, a WLTP doseg iznosi 240 kilometara, odnosno 320 km u gradu.

image

eDeliver 3

Maxus

Prtljažni prostor broji 1.665 mm, obujam teretnog prostora 4,8 m3, dok radijus kretanja iznosi 11,7 metara.

image

eDeliver 3

Maxus

Cijena Maxusa eDeliver 3 iznosi 31.900 eura + PDV.

Maxus eDeliver 5

image

eDeliver 5

Maxus

eDeliver 5 nudi kapacitet nosivosti od 1200 kg, maksimalnu brzinu od 120 km/h te doseg na struju u gradu od 480 kilometara.

Pokreće ga elektromotor 120 kW (baterija kapaciteta 64 kWh), a vrijeme DC punjenja od 10 do 80 posto traje 42 minute. Dugačak je 4.800mm dok dužina utovara iznosi 2653 mm.

image

eDeliver 5

Maxus

Njegov veliki tovarni prostor dizajniran je za prijevoz različitih vrsta robe, čineći ga potencijalnim izborom za tvrtke koje ciljaju na smanjenje svog ugljičnog otiska.

Dizajn kabine prilagođen je vozaču s naglaskom na sigurnost vožnje, okretnost i bolju povezanost između vozača i suvozača, a standardne značajke uključuju 7-inčnu ploču s instrumentima, 12.3-inčni dodirni zaslon infotainment konzole, bežičnu povezivost s Apple CarPlay-em i Android Autom te 360° sustavom praćenja vožnje.

image

eDeliver 5

Maxus

Cijena ‘Petice‘ je 39.900 eura + PDV.

Maxus eDeliver 9

image

eDeliver 9

Maxus

Maxus eDeliver 9 predstavlja vrhunac u električnoj mobilnosti i logistici kineske marke, kombinirajući tehničke specifikacije, praktičnost i održivost.

‘Devetka‘ nudi brže punjenje, a tehnologijom održavanja temperature produžuje životni vijek baterije i povećava doseg. S različitim veličinama baterija, (77 kWh i 88 kWh) i mogućnostima punjenja, eDeliver 9 prema WLTP standardu može ostvariti gradski doseg od 352 km i brzo se napuniti do 80 posto za manje od jednog sata.

image

eDeliver 9

Maxus

S tri načina vožnje i praktičnim značajkama poput regenerativnog kočenja, Maxus tvrdi da eDeliver 9 pruža besprijekorno iskustvo vožnje dok je prostor za teret optimiziran za učinkovitost i praktičnost.

image

eDeliver 9

Maxus

Pokreće ga elektromotor snage 150 kW/ 330 Nm, a nosivost iznosi 1200 kilograma.

Maxus eDeliver 9 starta s cijenom od 53.900 eura + PDV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:16