HOTEL NA KOTAČIMA

E, ovo je glamping! Porsche predstavio futurističku kamp-kućicu za luksuzno kampiranje

Kamper je još u fazi koncepta, ali kompanije navode da će im serijska proizvodnja biti prioritet
 Porsche Airstream

Porsche je udružio snage s najpoznatijim i najstarijim proizvođačem kampera na svijetu i predstavio svoj verziju luksuzne prikolice za kampiranje.

Airstream i Porsche upravo su predstavili prikolicu dizajniranu za male SUV ili električne modele, koja služi kao vizija kako bi kamper inspiriran urbanim uvjetima mogao izgledati.

image
Porsche Airstream

Koncept je dugačak pet metara, ima sjedala koja se u blagovaonici pretvaraju u krevet pune veličine, a straga je čajna kuhinja zajedno sa sudoperom, štednjakom i prostorom za ostavu.

image
Porsche Airstream

Kupaonica ima okretna vrata za uštedu prostora, a cijelim interijerom dominiraju lijepe drvene obloge. Čajna kuhinja ima ploču za kuhanje i integrirani sudoper, a produžetak radne ploče može se koristiti kada je potrebno više prostora za radnu površinu.

image

Porsche Airstream

Porsche Airstream

Iako Airstream i Porsche ne otkrivaju hoće li njihov novitet krenuti u serijsku proizvodnju, Airstream tvrdi da će im to biti prioritet:

‘Sami sebi postavljamo izazov da otkrijemo kako možemo proizvesti nešto poput ovog koncepta. Pojedine inovacije svakako će biti uključene u buduće modele naših proizvoda.

image
Porsche Airstream

Ako kamp-kućica prođe fazu koncepta, očekujemo da će imati vrhunsku cijenu‘ - navode iz Airstreama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 21:25