POGLEDAJTE VIDEO

Dobio dvije godine zatvora: Filmska potjera za vozačem Jeep Cherokeeja

‘Kada bih mogao, maknuo bi te s ceste do kraja života. Nije mi jasno kako nisi ubio nekoga? Možeš biti jako sretan‘, rekao je sudac
 TVP West Oxfordshire/ Facebook

Britanska policija objavila je nevjerojatnu snimku divljačke vožnje Adama Marmonta koji je u par minuta napravio hrpu teških prometnih prekršaja u svom u Jeep Cherokeeju.

Incident se dogodio početkom mjeseca u Oxfordu, a sve je započelo kada je policija odlučila zaustaviti Marmonta.

Nakon što mu je policija u pokušaju zaustavljanja probušila prednju gumu, vozač je napravio niz potpuno suludih poteza. Vožnja u suprotnom smjeru, prekoračenje brzine, opasna pretjecanja, sudar s drugim automobilom...

Nakon velike potjere, Marmont je priveden, a sutradan je optužen za niz kaznenih djela, piše OxfordMail.

image
TVP West Oxfordshire/ Facebook

Osudivši vozača na dvije godine zatvora, sudac Michael Gledhill je rekao: ‘Misliš da si dobar vozač? Ja ne mislim tako. Ti si užasan vozač i velika prijetnja drugima.

Kada bih mogao, maknuo bi te s ceste do kraja života. Nije mi jasno kako nisi ubio nekoga? Možeš biti jako sretan‘, rekao je sudac.

Slučaj je komentirala i policija: ‘Ova presuda dokazuje ozbiljnost obijesne vožnje i učinjenih prekršaja. Optuženi je svjesno preuzeo bespotrebne rizike i time izložio druge sudionike u prometu opasnosti od ozbiljnih ozljeda.

Nećemo tolerirati ovakvo ponašanje na našim cestama i oštro ćemo goniti i procesuirati one koji smatraju da je nepoštivanje zakona prihvatljivo‘, stoji u priopćenju policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:06