BMW M4 dobio facelift: Osvježen prednji kraj s novim svjetlima i plus 20 KS za Competition xDrive

BMW M4 Competition s pogonom na stražnje kotače zadržava svojih 510 KS, dok osnovni M4 zadržava 480 KS

BMW M4

 

 

 

 

 

 BMW

U sklopu redizajna Serije 4, BMW je osigurao niz promjena također i za "top gun" modele M4 i M4 i M4 cabrio.

Iako je većina promjena fokusirana na kozmetičke promjene, najveća novost je dodatak od 20 KS za M4 Competition xDrive cabrio i coupe modele na impresivnih 530 KS.

image

BMW M4

BMW

Povećanje snage za modele M4 Competition s pogonom na sve kotače ne rezultira boljim ubrzanjem ili većom maksimalnom brzinom. Ubrzanje M4 Competition xDrive coupe ostaje na 3,4 sekundi do 100 km/h, dok kabriolet tu brzinu postiže za 3,6 sekundi, zadržavajući iste vrijednosti kao i prethodni model.

image

BMW M4

BMW

Maksimalna brzina ostaje standardno ograničena na 250 km/h, ali dodatni M Driver‘s Package podiže tu granicu na 290 km/h za coupe ili 280 km/h za cabrio.

image

BMW M4

BMW

BMW M4 Competition s pogonom na stražnje kotače zadržava svojih 510 KS, dok osnovni M4 zadržava 480 KS, ostavljajući mogućnost odabira ručnog mjenjača sa šest brzina za one koji preferiraju tradicionalno šaltanje.

image

BMW M4

BMW

Iako su promjene na vanjštini M4 minimalne, s redizajniranim prednjim svjetlima s laserskom tehnologijom i poboljšanim stražnjim svjetlima, unoseći svježinu u dizajn, novi M4 također nudi širi izbor novih naplataka te u kabini redizajnirani upravljač, koji sada dolazi s alcantara presvlakom.

image

BMW M4 Competition cabrio

BMW
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 09:44