KAO U IGRICI

19-godišnjak bježao policiji u maminom Chargeru pa ga zabio u drvo: Ona ga je predala

Vjerojatno uznemirena mama dovela je sina u šerifov ured i optužen je za "zločin bijega s ciljem izbjegavanja motornog vozila"

Dodge Charger

 Web Screenshot

Obiteljske večere bit će neugodne u jednom domu u Sjevernoj Karolini nakon što je majka predala svog sina policiji. Prema uredu šerifa okruga Rowan, jedan od njihovih zamjenika putovao je južno cestom I-85 kada se crni Dodge Charger "dovezao do njega, zatim poletio velikom brzinom i ugasio svjetla".

Nepotrebno je reći da je to privuklo pozornost policijskog službenika, koji je započeo potjeru. Šerifov ured kaže da je vozač "nakratko stao, prije nego što je ubrzao u pokušaju da im pobjegne".

To je izazvalo potjeru, a šerifov ured tvrdi da je vozač, 19-godišnji Cory Boston, skretao u promet i izvan njega u pokušaju da pobjegne. Nije odmah jasno koliko je dugo trajala potjera, no vozač je vozio po nekoliko sporednih cesta. Šerifov ured kaže da su vozač i suvozač na kraju iskočili iz vozila, zbog čega se Charger zabio u ogradu.

image

Dodge Charger

Web Screenshot

Dok je policijska uprava Charlotte-Mecklenburg pružala zračnu podršku i K-9 jedinicu za pomoć u potrazi, osumnjičenici su očito pobjegli. Međutim, Coryjeva sreća bila je kratkog vijeka jer su zastupnici razgovarali s vlasnicom automobila, za koju se ispostavilo da je majka vozača.

Vjerojatno uznemirena mama dovela je sina u šerifov ured i optužen je za "zločin bijega s ciljem izbjegavanja motornog vozila" i postavljena mu je jamčevina od 3500 dolara. Vlasti su zahvalile ženi što je "učinila pravu stvar" i, srećom, čini se da njezin automobil nije pretrpio nikakvu štetu u sudaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 12:37